Van dromen naar doen! 

Puur_Power_-_Iep_Bergsma_Fotografie_-_Girlboss_-_creatieve_vrouwelijke_ondernemers_-23[1]

KICKSTART of UPGRADE

Voor vrouwen die ook graag als coach voor zichzelf willen starten (eventueel naast je baan)

of vrouwen die al coach zijn maar ergens vastgelopen zijn in het opzetten van hun bedrijf

Volg altijd je hart! Maar gebruik ook je verstand.

Werken vanuit huis. Optimaal gebruik maken van het internet. Meer mensen helpen en minder uren werken. Slim en efficiënter ondernemen. Dat is mijn doel altijd geweest en nu leer ik het anderen.

Een goede basis is het halve werk. Samen bouwen aan een stevig fundament voor jouw bedrijf.

Hierna weet je exact wat je next steps zijn voor groei! 

Droom je ervan om een succesvol coachbedrijf te hebben?

Of je nu al coach bent of nog voor jezelf moet beginnen. Ik kan je helpen. Ik zorg dat je jouw volgende stappen zet en in de juiste beweging komt.

Hoe zorg je dat je leuke klanten krijgt?

Hoe word je een succesvol ondernemer, zowel offline als online?

Hoe bouw en ontwikkel je een online Academie of offline programma?

Hoe kun je slim gebruik maken van het internet?

Hoe kun je meer mensen helpen, maar minder werken in je bedrijf zodat je meer tijd overhoudt voor jezelf en je gezin?

En we gaan aan de slag met je twijfels en angsten! 

Heb je onzekerheden, te weinig zelfvertrouwen of gewoon iemand nodig die jou in de juiste actie zet om echt stappen te gaan zetten? Dan kan ik je helpen. Ik coach met zoveel liefde andere (startende) ondernemers. En ik help je met je mindset en zelfvertrouwen.

Ondernemerscoaching is persoonlijke ontwikkeling. Als jij groeit, dan groeit jouw bedrijf.

Ik wil niets liever dan dat jij zo snel mogelijk een goedlopende praktijk hebt en zoveel mogelijk andere mensen gaat helpen, maar daarbij ook zelf in balans blijft en meer tijd overhoudt voor je gezin.

I LOVE vrouwelijke ondernemers met een mooie missie die andere mensen willen helpen.

Ik coach bijvoorbeeld:

leefstijlcoaches, meditatiecoaches, yogadocenten, gezinscoaches, levenscoaches, burn-out coaches, therapeuten, masseuses, personal trainers, schoonheidsspecialisten, maar ook vrouwen die een onderneming hebben met leefstijlproducten, zoals een webshop.

Het maakt niet uit, als je missie maar het helpen van anderen is.

Je leert slim ondernemen:

Hoe je meer mensen kunt helpen in minder uren. 

Een succesvol bedrijf hebben, maar ook tijd voor jezelf en je gezin. 

Handtekening
profiel

"Een kijkje achter de schermen bij Puur Power"

Wanneer ik jou ga coachen, dan laat ik je precies zien hoe ik het doe en krijg je een kijkje achter de schermen van PUUR POWER. Ik deel met jou al mijn ondernemers tools, maar ook mijn persoonlijke leefstijlrituelen, mijn mindset oefeningen, mijn netwerk, etc.

Ik heb een gezin en ik stel mezelf en mijn gezin altijd op de eerste plaats. Ik werk niet meer in de avonden en werk minder uren. Maar sta wel altijd klaar voor mijn klanten.

Dat is wel eens anders geweest. De eerste jaren werkte ik zoveel uren IN mijn bedrijf dat ik gestrest raakte en weinig tijd had voor mijn gezin. Ik heb daarom mijn hele bedrijfsvoering veranderd en werk nu minder uren, maar mijn omzet is gestegen.

Hoe doe ik dat? Ik geef je volledige transparantie en een kijkje in mijn leven en in mijn bedrijfsvoering.

We gaan een succesvol fundament voor jouw bedrijf neerzetten. En ik leer je hoe je AAN je bedrijf kunt werken in plaats van alleen maar IN je bedrijf.

Waar heb je hulp bij nodig? We kunnen bijvoorbeeld heel praktisch aan de slag gaan met het fundament van je business, je website, hoe je social media optimaal benut, hoe je een goede video maakt, een impactvolle presentatie geeft, een blog schrijft, welke apps ik gebruik, hoe je foto's kunt bewerken, hoe je een E-boek ontwerpt, een intakegesprek voert, je zichtbaarheid optimaliseert, hoe je in de media komt, een toffe workshop bedenkt, leuke klanten aantrekt, zichtbaar durft te zijn, je online programma ontwikkeld, etc.

Ik deel al mijn kennis met jou en je kunt me al je vragen stellen.

 

Je kunt onderaan deze pagina kiezen uit

een 3 maanden Business Traject of 1 Business Dag.

Actie in de taxi. We gaan jouw volgende stappen bepalen. Je zelfvertrouwen en je expertstatus verhogen.

Let's do this!

We ruimen je saboterende stemmetjes op. Ik breng je in de actie stand. En we pakken je perfectionisme aan. Want als je gaat wachten tot je perfect voorbereid bent voor je volgende stap, dan blijf je uitstellen en kom je nooit in actie 😉 

Je wilt mensen helpen. Werken vanuit je hart. Ik ga je leren je intuïtie met je verstand samen te laten werken. 

Je kunt kiezen uit een KORT of LANG traject 

Als je nog maar net ondernemer bent of nog moet starten dan heb je niet veel geld om te investeren, weet je niet waar je moet beginnen, ben je vaak nog onzeker over jezelf als ondernemer/ coach en wat je kan doen om een succesvol bedrijf te bouwen. Een professionele ondernemerscoach vraagt al gauw duizenden euro's. Dat is niet haalbaar als je net begonnen bent. Daarom wil ik je helpen met je (eerste) serieuze stappen te bepalen, goed neer te zetten en bruikbare tools die ikzelf gebruik uit te leggen. Tegen een eerlijke haalbare prijs. Vraag gerust eerst een vrijblijvende intake aan om te bepalen of 1 van de 2 onderstaande trajecten je aanspreken.

 

Ik zeg altijd als ik investeer "Deze investering doe ik in mezelf en in mijn bedrijf. Het verdient zich altijd weer terug!" En dat is ook voor jou zo natuurlijk. Zo mag jij ook denken.

(betaling in termijnen mogelijk)

Opschonen, doorpakken, groeien, ontwikkelen. 

Samen sparren. We bespreken alle dingen waar je tegenaan loopt. Ook je expertstatus, zelfvertrouwen, zichtbaarheid en mindset.

Ik kijk met je mee hoe je jouw zichtbaarheid en dienstverlening kunt optimaliseren. Hoe je slimmer kunt ondernemen.

Je hebt persoonlijke adviezen en uitleg gekregen, waarmee jij je bedrijf kunt opzetten, veranderen of laten groeien. 

(Betaling in termijnen mogelijk)

Samen 3 MAANDEN werken aan jouw bedrijf.

Na dit 3 maanden traject weet je niet alleen precies wat je moet doen, maar doe je het al. Je hebt je fundament samen met mij uitgewerkt. Je bent de opdrachten in de praktijk gaan uitvoeren. We hebben tijd genoeg samen gehad om te bouwen en bij te sturen.

Je hebt jouw persoonlijke bedrijfsvoering uitgewerkt en het staat als een huis.

"Werken vanuit huis is super fijn. Je bent veel flexibeler naar je gezin. Dat geeft veel lucht en vrijheid. Als het goed is...

Want het kan je ook verstikken. Als je bijvoorbeeld te weinig inkomsten genereert, dan ga je krampachtig harder werken en meer uren maken. Je voelt je moe en bezorgt.

Ik coach met zoveel plezier vrouwelijke ondernemers.

Als je voor jezelf begint of wilt beginnen, dan is het ontzettend fijn als iemand je vertelt hoe je een goed fundament neerzet voor je bedrijf. Hoe je optimaal gebruik kunt maken van het internet, van Social media, intake gesprekken voert, video's maakt, een uitblinkende presentatie ontwerpt, enz.

Maar ook hoe je leert ondernemen. Met je hart en je verstand.

Ik vind het geweldig om vrouwen te inspireren en te helpen om vastgeroeste denkpatronen te doorbreken en zet ze aan tot handelen. Ik verenig je intuïtie met je verstand zodat je weer leert werken en leven vanuit je hart.

Kun jij die KICKSTART of UPGRADE wel gebruiken?
Ik coach je graag! Misschien droom jij ook al heel lang van je eigen bedrijf als coach. Je kunt zelfs nu al starten naast je huidige baan, als je het nog spannend vindt om meteen de hele sprong te wagen.

Of misschien ben jij al aan het coachen, maar ben je ergens vastgelopen in het opzetten van je bedrijf. Het komt niet helemaal goed van de grond en je kijkt een beetje jaloers naar andere succesvolle coaches. Hoe doen ze dat toch allemaal??

Stuur me meteen een mail om die vrijblijvende afspraak te maken voor een intake.

Ik neem graag alle tijd voor je".

Liefs, Aniek

(Nieuwsgierig naar mijn coachbedrijf PUUR POWER? Bekijk hier mijn website: www.puur-power.nl)

3