Volg me op Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube voor actuele tips:

Ondernemerscoaching voor vrouwen 

Puur_Power_-_Iep_Bergsma_Fotografie_-_Girlboss_-_creatieve_vrouwelijke_ondernemers_-23[1]

KICKSTART of UPGRADE

Voor vrouwen die ook graag als coach voor zichzelf willen starten

of al coach zijn maar ergens vastgelopen zijn

Ondernemen, coachen en leven in balans

In 2014 heb ik mijn baan in loondienst opgezegd. Ik snakte steeds meer naar meer vrijheid en tijd om te doen waar ik echt gelukkig van werd, een betere werk-privé balans en meer zingeving in mijn leven.

Ik ben als leefstijlcoach voor mezelf begonnen met persoonlijke coaching middels een online leeromgeving: de PUUR POWER VROUW Academie. Ik organiseer workshops en live events. En ik ben gastspreker en blogger.

Mijn bedrijf staat als een huis.

Ik leer ik andere coaches hoe ze ook kunnen ondernemen vanuit hun hart, meer mensen kunt helpen en toch meer tijd voor zichzelf (en hun gezin) kunnen vrijmaken.

Mensen helpen geeft je veel voldoening en energie. Jezelf blijven ontwikkelen en goed voor jezelf zorgen ook.

Het moet wel in balans zijn. 

Werken vanuit huis. Optimaal gebruik maken van het internet. Meer mensen helpen en minder uren werken. Slim en efficiënter ondernemen. Dat is mijn doel altijd geweest en nu leer ik het anderen.

Een goede basis is het halve werk. Samen bouwen aan een stevig fundament voor jouw bedrijf. 

Ben jij coach of sta je op het punt je baan op te zeggen en voor jezelf te beginnen, maar je weet niet hoe en waar je moet beginnen of doorpakken...

Of je nu al coach bent of nog voor jezelf moet beginnen. Ik kan je helpen. Ik zorg dat je jouw volgende stappen zet en in de juiste beweging komt.

Hoe zorg je dat je leuke klanten krijgt?

Hoe word je een succesvol ondernemer, zowel offline als online?

Hoe bouw en ontwikkel je een online Academie of offline programma?

Hoe kun je slim gebruik maken van het internet?

Hoe kun je meer mensen helpen, maar minder werken in je bedrijf zodat je meer tijd overhoudt voor jezelf en je gezin?

En we gaan aan de slag met je twijfels en angsten! 

Heb je onzekerheden, te weinig zelfvertrouwen of gewoon iemand nodig die jou in de juiste actie zet om echt stappen te gaan zetten? Dan kan ik je helpen. Ik coach met zoveel liefde andere (startende) ondernemers. En ik help je met je mindset en zelfvertrouwen.

Ondernemerscoaching is persoonlijke ontwikkeling. Als jij groeit, dan groeit jouw bedrijf.

Ik wil niets liever dan dat jij zo snel mogelijk een goedlopende praktijk hebt en zoveel mogelijk andere mensen gaat helpen, maar daarbij ook zelf in balans blijft en meer tijd overhoudt voor je gezin.

I LOVE vrouwelijke ondernemers met een mooie missie die andere mensen willen helpen.

Ik coach bijvoorbeeld:

leefstijlcoaches, meditatiecoaches, yogadocenten, gezinscoaches, levenscoaches, burn-out coaches, therapeuten, masseuses, personal trainers, schoonheidsspecialisten, maar ook vrouwen die een onderneming hebben met leefstijlproducten, zoals een webshop.

Het maakt niet uit, als je missie maar het helpen van anderen is.

Ik kan je leren slim ondernemen:

Hoe je meer mensen kunt helpen in minder uren. 

Een succesvol bedrijf hebben, maar ook tijd voor jezelf en je gezin. 

Handtekening
profiel

"Een kijkje achter de schermen bij Puur Power"

Wanneer ik jou ga coachen, dan laat ik je precies zien hoe ik het doe en krijg je een kijkje achter de schermen van PUUR POWER. Ik deel met jou al mijn ondernemers tools, maar ook mijn persoonlijke leefstijlrituelen, mijn mindset oefeningen, mijn netwerk, etc.

Ik heb een gezin en ik stel mezelf en mijn gezin altijd op de eerste plaats. Ik werk niet meer in de avonden en werk minder uren. Maar sta wel altijd klaar voor mijn klanten.

Dat is wel eens anders geweest. De eerste jaren werkte ik zoveel uren IN mijn bedrijf dat ik gestrest raakte en weinig tijd had voor mijn gezin. Ik heb daarom mijn hele bedrijfsvoering veranderd en werk nu minder uren, maar mijn omzet is gestegen.

Hoe doe ik dat? Ik geef je volledige transparantie en een kijkje in mijn leven en in mijn bedrijfsvoering.

We gaan een succesvol fundament voor jouw bedrijf neerzetten. En ik leer je hoe je AAN je bedrijf kunt werken in plaats van alleen maar IN je bedrijf.

Waar heb je hulp bij nodig? We kunnen bijvoorbeeld heel praktisch aan de slag gaan met het fundament van je business, je website, hoe je social media optimaal benut, hoe je een goede video maakt, een impactvolle presentatie geeft, een blog schrijft, welke apps ik gebruik, hoe je foto's kunt bewerken, hoe je een E-boek ontwerpt, een intakegesprek voert, je zichtbaarheid optimaliseert, hoe je in de media komt, een toffe workshop bedenkt, leuke klanten aantrekt, zichtbaar durft te zijn, je online programma ontwikkeld, etc.

Ik deel al mijn kennis met jou en je kunt me al je vragen stellen.

 

Je kunt onderaan deze pagina kiezen uit

een 3 maanden Business Traject of 1 Business Dag.

Actie in de taxi. We gaan jouw volgende stappen bepalen. Je zelfvertrouwen en je expertstatus verhogen.

Let's do this!

We ruimen je saboterende stemmetjes op. Ik breng je in de actie stand. En we pakken je perfectionisme aan. Want als je gaat wachten tot je perfect voorbereid bent voor je volgende stap, dan blijf je uitstellen en kom je nooit in actie 😉 

Je wilt mensen helpen. Werken vanuit je hart. Ik ga je leren je intuïtie met je verstand samen te laten werken. 

We bepalen samen of we een team zijn ... op gevoel

Vertrouw op je intuïtie. Voel jij een JA? Dan maken we een vrijblijvende afspraak ter kennismaking.

Het is fijn om elkaar even te zien en spreken. Voelen of het klikt en of er een wederzijds vertrouwen is. Samen bepalen we na dat gesprek of we een match zijn.

Maar let op, mijn coaching is niet voor elke onderneemster. Ik verwacht van jou dat je inzet toont, je open stelt en jouw tijd en moeite investeert. In jezelf en in je bedrijf. Ik coach alleen vrouwen die echt vooruit willen!

Vrouwen met een mooie missie en een positieve instelling die hun bedrijf willen laten groeien, zodat ze meer mensen kunnen helpen!

Je kunt kiezen uit een KORT of LANG traject 

Als je nog maar net ondernemer bent of nog moet starten dan heb je niet veel geld om te investeren, weet niet waar je moet beginnen, ben je vaak nog onzeker over jezelf als ondernemer/ coach en wat je kan doen om een succesvol bedrijf te bouwen. Een professionele ondernemerscoach vraagt al gauw duizenden euro's. Dat is niet haalbaar als je net begonnen bent. Daarom wil ik je helpen met je (eerste) serieuze stappen te bepalen, goed neer te zetten en bruikbare tools die ikzelf gebruik uit te leggen. Tegen een eerlijke haalbare prijs. Vraag gerust eerst een vrijblijvende intake aan om te bepalen of 1 van de 2 onderstaande trajecten je aanspreken.

Adviezen, tools en tips voor jouw bedrijf.

Samen sparren. We bespreken alle dingen waar je tegenaan loopt. Ook je expertstatus, zelfvertrouwen, zichtbaarheid en mindset.

Ik kijk met je mee hoe je jouw zichtbaarheid en dienstverlening kunt optimaliseren. Hoe je slimmer kunt ondernemen.

Je hebt persoonlijke adviezen en uitleg gekregen, waarmee jij je bedrijf kunt opzetten, veranderen of laten groeien. 

Samen 3 MAANDEN werken aan jouw bedrijf.

Na dit 3 maanden traject weet je niet alleen precies wat je moet doen, maar doe je het al. Je hebt je fundament samen met mij uitgewerkt. Je bent de opdrachten in de praktijk gaan uitvoeren. We hebben tijd genoeg samen gehad om te bouwen en bij te sturen.

Je hebt jouw persoonlijke bedrijfsvoering uitgewerkt en het staat als een huis.