Over mij

In 2014 ben ik mijn bedrijf PUUR POWER begonnen. Ik was foodcoach voor vrouwen. Gewoon aan mijn keukentafel.

Ik ben echt begonnen met onzekere gedachten als "Er zijn al zoveel coaches, dus wie zit er nu op mij te wachten".

Daarom ben ik lessen gaan volgen in online ondernemen, nam een businesscoach in de hand, sloot me aan bij een Mastermindgroep voor vrouwelijke ondernemers, volgde bijscholingen en trainde mijn mindset.

Look were that got me!

Ik onderneem nu helemaal vanuit mijn hart en intuïtie. Ben succesvol. Heb grotere stappen gezet dan ik me ooit voor mogelijk hield. Ik kan leven volgens mijn eigen LEEF-regels. En geniet van elke werkdag.

 

Maar het allerbelangrijkste, ik heb inmiddels al meer dan 1700 vrouwen mogen coachen met het PUUR POWER VROUW programma. In 2020 verwacht ik dat we de 2200 gaan aantikken. Ze boeken prachtige resultaten. Het geeft me een enorm gevoel van voldoening. Ik ben super dankbaar dat ik dit programma heb ontwikkeld en mijn kennis door kan geven aan andere vrouwen. En dat ik op die manier hun leven (en dat van hun gezin) kan verbeteren.

 

Sinds 2019 ben ik ook andere vrouwen gaan begeleiden hoe zij ook succesvol kunnen ondernemen als coach. Ik geef mijn kennis graag door, want goede coaches leren ons hoe we kunnen veranderen, in gedrag en in bewuste keuzes maken. Samen maken we de wereld een beetje mooier! Klik HIER als je daar meer over wilt weten.

3
xfgsdg

Spreker op festivals, events en bij bedrijven

Ik word regelmatig uitgenodigd als spreker. Op het podium vertel ik mijn publiek over goede en vooral praktische zelfzorg in een druk leven inpassen, motivatie en hoe onze hersenen werken. Lees HIER meer.

 

44

Connecten, samen de wereld mooier maken

Zie mij hier staan tussen deze 2 grote mannen 😉

Ik word ontzettend blij om collega's tegen te komen op festivals en events waar ik ben uitgenodigd als spreker. Samen helpen we mensen gezonder en in balans te leven. Beter te functioneren. Samen inspireren we iedereen. 

 

(Op de foto met Arie Boomsma van Vondel Gym & Kasper van der Meulen van Mindlift)

 

aniek4
aniek1
2
fjkdtukt

Mijn gezin is het allerbelangrijkste voor mij. Niels is de liefde van mijn leven. Femmetje onze prachtige dochter. Samen zijn we een drie-eenheid. We genieten samen echt ontzettend van het leven.

En we zijn gek op dieren, dus we passen graag op hondjes. Regelmatig hebben we dan ook snoezige logeetjes. Voor lange wandelingen en knuffels. 

Sinds ik onderneem heb ik meer tijd voor mezelf en mijn gezin.