Aniek als spreker

Op het podium

Mijn grootste drijfveer is mijn passie om mensen te inspireren om beter voor zichzelf te gaan zorgen en hoe ze daarin hun eigen verantwoordelijkheid kunnen pakken. Het podium is daarom mijn tweede thuis. Daar kan ik laten zien dat een gezond leven een fijner leven is.

Tijdens mijn presentaties vertel ik hoe je ongezonde gewoonten kan doorbreken. Ik kan meerdere kanten van een gezond leven belichten. Denk bijvoorbeeld aan stressreductie, nachtrust, voeding, beweging, mindset, meditatie en ademhaling. Onderbouwd met theorie en voorbeelden uit de praktijk. Niet in moeilijk vakjargon, maar in 'gewone' taal. Mijn humor en aanstekelijke enthousiasme krijg je er gratis bij.

Ik deel veel belangrijke inzichten, geef praktische tips en bewezen effectieve oefeningen, waar iedereen meteen thuis en op het werk mee aan de slag kan, omdat ik het heel eenvoudig heb gemaakt. 

Interesse in een presentatie of training bij jouw bedrijf of event?

Vraag gerust om meer informatie en vertel me wat je wensen zijn: 

Je kunt mij boeken voor elk event

netwerkbijeenkomst, bedrijfstraining, relatiedag, symposium, personeelsdag, festival

123

Mail me gerust: Aniek@puur-power.nl

En laat me weten wat je wensen zijn of welk onderwerp je graag belicht wilt hebben. Ik maak presentaties op maat of je kiest uit de volgende 2 meest gevraagde presentaties: 

Presentatie over doorpakken, motivatie en mindset

Wanneer je meer wilt gaan sporten of gezonder gaan eten, minder wilt stressen of je slaapritme wilt verbeteren, dan houd je die nieuwe voornemens vaak maar tijdelijk vol. Je valt meestal (grotendeels) weer terug in je oude leefgewoontes, omdat je het druk hebt, niet leuk vindt of moeilijk vol te houden vindt. Een van de moeilijkste dingen is een nieuw gezond voornemen volhouden. Ongeveer 80% van de mensen is binnen een jaar weer terug bij af. 

Ik leg precies uit wat er misgaat. Hoe je lichaam en geest elkaar kunnen versterken of saboteren. Hoe het komt dat sommige mensen wel een leven lang gezonde keuzes kunnen volhouden en anderen niet.  Ik deel de inzichten en aanpak voor bewuste gedragsverandering. Je kunt er thuis direct mee aan de slag.

De motivatie draait op volle toeren als mijn publiek de zaal verlaat. Ze weten precies hoe ze het thuis en op het werk gaan aanpakken.

Presentatie over stress, herstel en balans thuis en op het werk

Veel mensen denken dat spanningsklachten het gevolg zijn van teveel inspanning op het werk en/of thuis. Ik geloof dat het komt omdat we niet geleerd hebben hoe we kwalitatieve pauzes kunnen nemen. En omdat we niet weten hoe onze hersenen werken. 
Het leven lijkt steeds drukker te worden. Na je werk naar de sportschool of een lesje yoga gaat je niet helpen als je last hebt van spanningsklachten.
 
Daarom word ik regelmatig gevraagd bij bedrijven om een Masterclass te geven over je balans leren behouden. Want als je weet hoe je dat het beste kunt aanpakken, en je collega’s weten het ook, dan vindt er altijd een verschuiving plaats.
 
Het is zo ontzettend nodig, want steeds meer mensen hebben last van teveel spanning. En zitten vast in een patroon. En de werkgever weet ook niet goed hoe ze het kunnen aanpakken.

Tijdens deze Masterclass geef ik uitleg en deel ik inzichten en tools waarmee je de hele dag energie hebt, scherp van geest blijft en productiever wordt dan ooit. En aan het einde van je dag nog fris en vrolijk voelt wanneer je thuiskomt bij je gezin.

In opdracht van deze bedrijven gaf ik – met veel plezier! – een presentatie of training:

rabobank
enexis
panasonic-logo
mars nederland
SN

Ontbreekt het in je team aan energie? Zijn je collega’s vaak ziek? Is de productiviteit soms ver te zoeken? Tijdens mijn presentatie ga ik de medewerkers motiveren en aanzetten tot actie. Ik spreek de eigen verantwoordelijkheid aan, want ik geloof dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen gezondheid, energielevel en geluksgevoel.

Het werkplezier en geluksgevoel gaat omhoog wanneer medewerkers zich fit voelen en weer energie hebben".

Een gezonde leefstijl werkt door op alle vlakken; je voelt je energieker en vitaler, je hebt daardoor meer werkplezier, betere werk/ privé balans, minder overbelasting, minder ziekteverzuim, een gelukkiger gevoel en je bent zowel mentaal als fysiek sterker.

(Vraag me gerust op de koffie of mail me voor meer informatie: aniek@puur-power.nl)

 

 

"Aniek heeft bij ons 2 presentaties gegeven. De reacties waren zeer positief! Veel collega's zijn thuis enthousiast met haar tips aan de slag gegaan. Een echte aanrader".

 

"Ze heeft ons laten inzien dat je zelf veel meer kunt doen dan je vaak denkt. De bevlogenheid waarmee Aniek haar kennis overbrengt heeft veel indruk gemaakt en haar enthousiasme is geweldig. En door haar praktische tips maakt ze gezond en in balans leven makkelijker voor iedereen".

 

Te gast bij de Talkshow 'In the Spotlight'

In deze talkshow voor vrouwen ‘In the Spotlight’ deelde ik in 2018 mijn 5 beste tips voor een betere energiebalans.

Je leert onder andere:

5:00 Hoe je vol energie en focus een vergadering instapt (ook na een lange dag)

6:08 De nr. 1 techniek om stress én buikvet te verminderen

8:19 Hoe je voorkomt dat je groene smoothie je moe maakt

10:10 Hoe je gratis les kunt krijgen van Aniek in de PUUR POWER ACADEMIE

10:30 Een tip voor datgene waar veel vrouwen last van hebben

12:30 Wat je voor je ontbijt al kunt doen voor extra vetverbranding de rest van de dag en een extra energie boost waar je ook de rest van je dag plezier van houdt

14:10 BONUS TIP over hoe je het beste kunt beginnen om gemotiveerd te blijven

15:30 Uitleg over de PUUR POWER METHODE.

Veel kijkplezier!

Festival podia waar ik Mini Masterclasses geef: 

Klik op de logo's voor meer informatie

 

FIT FEST 2019, klik op het logo voor een kijkje op het festival en Aniek te zien spreken.

 

DE GEZONDHEIDS BEURS 2020, de grootste beurs van Europa voor een Healthy Lifestyle. Klik op het logo voor meer informatie over mijn presentatie.

HEALTHY LIFESTYLE DAY 2019

2019 en 2020

Klik op het logo van RTL 4 HEALTHY FEST voor meer informatie.

Beat The Blues van Boost Your Health

LIBELLE FESTIVAL 2019, klik op het logo voor een kijkje op het festival en Aniek te zien spreken.

SUMMER FIT FESTIVAL 2020, klik op het logo voor een kijkje op het festival en koop je kaartje.

 

Foto's Healthy Lifestyle Day by Sante 2019:

xfgsdg
rthtry45
ghjkxfyjtrz

 

Foto's Healthy Fest 2019:

22
11
55